Tips till din sida på Facebook inom takmålning

För att din firma inom takmålning ska ta fart och spridas så behöver ni skapa en sida på Facebook med ert företag så att folk får en chans att se att ni finns även där. De flesta har Facebook idag och det är en plattform där man kan synas med sin takmålning i milsvidder. Här ska vi prata om hur man ska hantera sin sida och vad man kan göra med den.

Tävlingar
Att vara givmild är något som man faktiskt kommer att tjäna på i slutändan. Även fast det kan svida att kanske gå lite back då man väl ger av sin tid och resurser inom takmålning så kommer ni att få tillbaka det många gånger sedan. Att skapa en tävling på Facebook där ni lottar ut olika gratis tjänster eller produkter inom takmålning kan få många att dela er sida eller gilla den. Kanske det inte behöver handla om en hel gratis takmålning, det kan vara att ni erbjuder en VIP besiktning av deras tak eller kanske takfärg till takmålning. Folk älskar tävlingar och det är ett väldigt bra sätt att få folk engagerade i er sida.

Dela med er av er kunskap inom takmålning
Här tjänar man också på att vara givmild med sin kunskap hos https://takläggarengöteborg.se. Att hålla på sin kunskap för att man tror att folk inte kommer anlita en till att utföra en takmålning hos dom om man ger så pass mycket att dom kan utföra en takmålning själv är dumt. Delar man med sig av den kunskap man har inom takmålning så kommer effekten istället bli att folk ser att man har stor kompetens och alltså uppskatta er som firma än mer.

Man skapar ett förtroende hos följarna då man berättar om att knep och tips inom takmålning för då kommer dom veta att ni kan era grejer. Den varma och trygga upplevelsen av er kommer sen ligga kvar hos följarna när dom sen behöver en takmålning hos er.

Dela med er av vad som händer
Skapa en personlig och nära kontakt till dina kunder och följare inom takmålning. Lägg upp bilder på det ni gör på dagarna och få folk engagerade i er som personer, ni blir då inte bara vilken firma som helst inom takmålning, ni blir deras vänner. Har man skapat en personlig och nära kontakt så är man nästan garanterad att få jobben då följarna behöver en takmålning i framtiden. Fråga alltid era kunder där ni för tillfället utför en takmålning om ni får använda er av bilder på deras tak så att de är med på vad ni gör, annars kan det vara stötande om de hittar bilder från deras fastighet utan att ni frågat.